Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Wie zijn wij?

Gastouderbureau Kid@home

Kid@home is een gastouderbureau dat opgericht is in 2005. Wij bieden bemiddeling en begeleiding bij kinderopvang door gastouders.
Gastouders verzorgen kinderopvang aan huis voor maximaal 6 kinderen (inclusief eigen kinderen) van 0 tot en met 12  jaar. Dit omvat zowel de dagopvang voor het jonge kind als de buitenschoolse opvang voor de wat oudere kinderen.
Gastouderopvang vindt plaats in huislijke sfeer, welke een veilige en vertrouwde omgeving vormt. De kinderen worden opgevangen door een vaste gastouder, waarbij elk kind voldoende aandacht krijgt.
Kid@home vindt het belangrijk dat de gastouder zorgt voor goede opvang waardoor kinderen zich ‘kind aan huis’ voelen en dat er tijdens de gastouderopvang sprake is van een hoge mate van welbevinden.


Mogen wij ons even voorstellen?

Janet van Helden is de oprichter, eigenaar en tevens pedagogisch begeleider van gastouderbureau Kid@home. 
Zij heeft in Leiden pedagogiek gestudeerd en heeft daarnaast vele jaren als juf in het basisonderwijs gewerkt. Janet is 50 jaar en heeft zelf een dochter en een zoon; Silke van 21 en Twan van 18 jaar. Janet werkt op maandag tot en met donderdag. 
Zij neemt met name het pedagogische en organisatorische deel op zich en begeleidt met veel enthousiasme kinderen en gastouders bij de opvang en hoopt nog heel lang van betekenis te kunnen zijn voor ouders, kinderen en gastouders!
Contact

Anja Spee helpt Kid@home op maandag, woensdag en donderdag met de administratie en boekhouding. 
Zij heeft haar eigen administratie-support bedrijf gerund en is als officemanager bij een ander bedrijf werkzaam geweest. Anja is 57 jaar en heeft twee volwassen dochters en vier kleinkinderen Sara, Roos, Tim en Denn. Anja werkt sinds 2007 voor Kid@home en zij verzorgt met veel plezier een groot deel van de correspondentie, de facturatie en de boekhouding.
Contact  

Margreet van Osch en alweer 7 jaar met heel veel plezier werkzaam bij Kid@home als bemiddelingsmedewerker.
Margreet is 42 jaar en woonachtig in Huissen. Moeder van een zoon van 13, een dochter van 11 en regelmatig komt haar pleegdochter van 11 jaar logeren.
Zij heeft de HBO opleiding Sociaalpedagogische hulpverlening afgerond. Deze opleiding komt goed van pas bij de begeleidingswerkzaamheden bij Kid@home. Daarnaast vindt zij het super leuk om verschillende mensen te ontmoeten en samen met hen te zoeken naar een fijne gastouder.
Neem dus gerust contact met haar op als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.

Wie weet tot ziens!


Wat doet Kid@home nu eigenlijk?

Kinderopvang met aandacht bedoelen we eigenlijk op twee manieren: wij hebben aandacht voor de opvang en gastouders hebben tijdens de opvang aandacht voor uw kind. 
Hoe doen we dat? Kid@home zorgt voor de randvoorwaarden die nodig zijn om goede opvang te kunnen bieden. Wij zorgen dat gastouders hun werk zo eenvoudig en goed mogelijk kunnen doen. 
Sterker nog… als wij het goed doen merkt u daar als ouder meestal weinig van en kunnen de gastouders vooral bezig zijn met de opvang van uw kind! 

Achter de schermen gebeurt een hele hoop….
Wat doet Kid@home dan zoal?  

Kortom; Kid@home zorgt met aandacht voor alle randvoorwaarden.... zodat we samen met onze gastouders kunnen bieden wat elk kind nodig heeft: Kinderopvang met aandacht!!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram