Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Wie zijn wij?

Gastouderbureau Kid@home

Kid@home is een gastouderbureau dat opgericht is in 2005. Wij bieden bemiddeling en begeleiding bij kinderopvang door gastouders.
Gastouders verzorgen kinderopvang aan huis voor maximaal 6 kinderen (inclusief eigen kinderen) van 0 tot en met 12  jaar. Dit omvat zowel de dagopvang voor het jonge kind als de buitenschoolse opvang voor de wat oudere kinderen.
Gastouderopvang vindt plaats in huislijke sfeer, welke een veilige en vertrouwde omgeving vormt. De kinderen worden opgevangen door een vaste gastouder, waarbij elk kind voldoende aandacht krijgt.
Kid@home vindt het belangrijk dat de gastouder zorgt voor goede opvang waardoor kinderen zich ‘kind aan huis’ voelen en dat er tijdens de gastouderopvang sprake is van een hoge mate van welbevinden.


Mogen wij ons even voorstellen?

Hallo, ik ben Janet van HeldenIk woon in Bemmel, ben gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee kinderen; Silke en Twan. Ik heb in Leiden pedagogiek gestudeerd en daarnaast vele jaren als juf in het basisonderwijs gewerkt. Tijdens mijn werk gingen mijn kinderen naar een kinderdagverblijf. Zij hadden het op het kinderdagverblijf prima naar hun zin maar eerlijk gezegd vond ik het, met name voor de allerkleinsten, wel heel massaal en schools.
In 2005 heb ik gastouderbureau Kid@home opgericht. Kleinschalige en huiselijke kinderopvang met persoonlijke aandacht voor elk kind.
Ik vind het heel leuk om kinderen en gastouders te begeleiden bij de opvang. Mijn aandacht ligt met name op het pedagogische en organisatorische deel.
Naast mijn werk voor Kid@home ben ik ook coördinator voor Buurtgezinnen Lingewaard. Ik zoek voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt. Een waardevolle en dankbare aanvulling.
Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag en ik hoop nog heel lang van betekenis te kunnen zijn voor ouders, gastouders en kinderen!
Contact

Hallo, ik ben Margreet van Osch; Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb aan de Haagse Hogeschool de SPH afgerond en vervolgens 2 jaar pedagogiek gestudeerd in Leiden. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en verslavingszorg.
Als ik de kans krijg lees ik alles wat los en vast zit, op mijn e-reader of ik ben in de bibliotheek te vinden. Ook die boekenkastjes die je overal ziet ben ik dol op!  Naast lezen ben ik ook vrijwilliger bij SWL.
Ik werk inmiddels alweer 10 jaar bij kid@home. Het fijne contact met mijn collega’s, de samenwerking met gastouders, de gesprekken met ouders en een fijne match vinden, ik geniet ervan! Dus mocht je als gastouder aan de slag willen of opvang willen hebben, neem gerust contact met mij op.
Wie weet tot ziens!

Hoi! Ik ben Anja Spee, Geboren en getogen in Huissen en woon daar nog steeds samen met mijn man Frans. Samen hebben we twee dochters, een schoonzoon en 4 kleinkids. Na mijn opleiding heb ik eigenlijk altijd een administratieve job gehad. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen/cursussen gedaan in meerdere ambachten. En…. ik drink graag koffie. 😊
In 2007 ben ik vanuit mijn eigen zzp-onderneminkje begonnen bij Kid@home om Janet te ondersteunen bij de (financiële-)administratie en correspondentie. En nu, jaren later, doe ik dat nog steeds met heel veel plezier. Dus….mocht je hieromtrent vragen hebben, klop dan op mijn deurtje.
Contact


Wat doet Kid@home nu eigenlijk?

Kinderopvang met aandacht bedoelen we eigenlijk op twee manieren: wij hebben aandacht voor de opvang en gastouders hebben tijdens de opvang aandacht voor uw kind. 
Hoe doen we dat? Kid@home zorgt voor de randvoorwaarden die nodig zijn om goede opvang te kunnen bieden. Wij zorgen dat gastouders hun werk zo eenvoudig en goed mogelijk kunnen doen. 
Sterker nog… als wij het goed doen merkt u daar als ouder meestal weinig van en kunnen de gastouders vooral bezig zijn met de opvang van uw kind! 

Achter de schermen gebeurt een hele hoop….
Wat doet Kid@home dan zoal?  

Kortom; Kid@home zorgt met aandacht voor alle randvoorwaarden.... zodat we samen met onze gastouders kunnen bieden wat elk kind nodig heeft: Kinderopvang met aandacht!!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram