Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Huissen?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Bent u op zoek naar een lieve, enthousiaste, zorgzame en geduldige gastouder met veel ervaring? Dan ben je bij mij op de juiste plek!
Ik ben Audrey Boerboom. Ik ben getrouwd en we hebben 2 thuiswonende kinderen en 2 uitwonend.

In 2012 ben ik begonnen als gastouder. Het werken met kinderen vind ik geweldig, elk kind is uniek en ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en daar speel ik op in! Ik woon in de wijk 't Zand. Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00u tot 18.00u.

Ik heb 2 mooie aparte speelruimtes voor de kinderen, een aparte slaapkamer en een grote tuin met allerlei buiten speelgoed/toestellen. Ik vind de huislijke sfeer erg belangrijk voor kinderen en geniet van alle ontwikkelingen die de kinderen doormaken. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen, daarnaast ga ik regelmatig naar buiten, spelletjes spelen, knutselen en voorlezen. Kortom een plek waar een kind zich thuis voelt!

Lieve groetjes Audrey 

LRK nr. 142636083Hallo,
Ik ben Marije van Egmond, gastouder sinds 2016. Hiervoor heb ik 10 jaar als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt. Samen met mijn man, 3 kinderen en 2 honden, wonen wij met plezier in Huissen. Ik bied opvang in eigen huis aan.
Kind zijn, jezelf ontwikkelen en veilig voelen vind ik belangrijk.

Een aantal woorden die passen bij gastouder Takkie:
·        Buiten spelen
·        Respect voor elkaar
·        Creatief
·        Huiselijk
·        Thema’s
·        Uitjes
·        Gezinsleven

Gastouder Takkie is open op ma, di, do. Ik bied opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.
Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website Gastouder Takkie of facebook Gastoudertakkie

Met vriendelijke groeten Marije van Egmond

LRK nr. 339371328


Mijn naam is Daniëlle Jansen-Wilhelm en ik woon op de Zilverkamp in Huissen. Ik bied dagopvang voor kindjes van 0-4 jaar op;

- maandag van 07:30 - 17:00 uur
- dinsdag van 07:30 - 17:30 uur
- donderdag van 07:30 - 17:30 uur
- vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur.

Ik bied structuur, regelmaat, rust, gezelligheid en huiselijkheid.

Wij zijn een gemixte groep met allemaal kindjes, groot en klein tussen de 0-10 jaar oud. Er zijn maximaal 6 kindjes per dag. Voorheen heb ik heel wat jaren in de kinderopvang gewerkt maar bij het krijgen van mijn eigen kinderen (inmiddels 10 en 8 jaar oud) gekozen voor mijn eigen gastouderopvang aan huis. Inmiddels doe ik dit alweer bijna 9 jaar. Dit doe ik met veel plezier en heb veel aandacht en oog voor alle lieve leuke kindjes.

Bij interesse hoor ik natuurlijk graag van je! Dit kan doormiddel van een mailtje naar mij maar je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Kid@home.

LRK.nr. 949633495

Mijn naam is Mathilde van Onna en ik woon in Huissen. Ben je op zoek naar kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer? Dan ben je van harte welkom bij Tante Til.
Tante Til biedt jullie kind gezellige en huiselijke opvang in een veilige en vertrouwde omgeving.
Door de kleinschalige opzet krijgt ieder kind de juiste aandacht die hij/zij verdient. Rust, Regelmaat, Reinheid en overdracht van waarden en normen spelen een grote rol. Om de opvang zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij "thuis" wordt er veel overlegd met jou als ouder.

Wie komt er bij Tante Til Spelen? Samen gaan we onder andere spelen, knutselen, wandelen en muziek maken. 

LRK.nr. 147813220Mijn naam is Chantal Polcyn en ik woon op de Van Voorstraat in Huissen. 
Ik heb zelf 2 kinderen van 12 en 5 jaar oud. Ik ben een geregistreerde en ervaren gastouder en doe dit werk al bijna 5 jaar met erg veel plezier.

Ik heb oppas kindjes van 3 maanden tot 10 jaar en heb ook voor al deze leeftijden speelgoed en spellen. Alles kan: een boekje lezen of knutselen of gezellig een spelletje doen. Ik heb ook een bakfiets waar ik veel mee weg ga naar de kinderboerderij, of we gaan lekker spelen in het slingerbos. 

LRK nr. 759563019

 


Mijn naam is 
Marethea van de Ree. Ik ben getrouwd met Gerard van de Ree en woon op de Warmoezerij 21 te Huissen. Wij hebben 3 volwassen kinderen die op zichzelf wonen.
Wij wonen in een vrijstaand huis met grote gesloten tuin, waar voldoende ruimte voor de kinderen is.
Ieder kindje kan slapen op een aparte kamer met vast bedje. 

Ik ben sinds 2008 geregistreerd gastouder onder de naam “De Speelplek” maar heb al 26 jaar ervaring als oppasmoeder. Het is mijn passie om met kinderen van 0 t/m 4 jaar bezig te zijn en ze te helpen om de wereld te verkennen. Het is geweldig om te zien wat ze ook van elkaar kunnen leren. Rust Reinheid en Regelmaat zijn steekwoorden die belangrijk zijn voor kinderen en daarom heb ik geen voor/na schoolse opvang zodat het rustiger is voor de kleintjes. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, eendjes te voeren, naar de speeltuin te gaan of lekker in onze tuin te spelen. In de tuin hebben we een speeltoestel, zandbak, speelhuisje en genoeg fietsjes, auto’s, stepjes e.d. om mee te spelen. Als het een dat niet zo mooi weer is dan gaan we knutselen, lezen en dansen op muziek. Er is natuurlijk ook voor iedereen genoeg speelgoed. 

De opvang is op de maandag, dinsdag en donderdag.
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met gastouderbureau Kid@home. 

LRK nr. 142117584


Hallo mijn naam is
Anke Rikken, samen met mijn vriend en 2 zoontjes wonen wij in Huissen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Loovelden.

De afgelopen 13 jaar heb ik met veel plezier als Pedagogisch medewerkster in de kinderopvang gewerkt. Ik ben in het bezit van een diploma SPW4 diploma en een certificaat kinderEHBO.
Omdat ik het moederschap en gastouder een mooie combinatie vind, startte ik in januari 2015 met Ons Huuske Gastouderopvang Huissen. 

Ons Huuske Gastouderopvang Huissen vangt kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar in een veilige, vertrouwde en huislijke omgeving.
Door de kleinschaligheid krijgt uw kind de aandacht die hij of zij nodig heeft.
De activiteiten die ik de kinderen aanbied worden aangepast aan de behoefte van uw kind. Buitenspelen, naar de kinderboerderij gaan, knutselen of puzzelen.

Bij ons Huuske is het allemaal mogelijk!

LRK nr. 438122392Hallo! Mijn naam is Ellen van der Wolf en ik woon in Huissen op de Warmoezerij in de wijk Hofmeesterij. Ik ben getrouwd en wij hebben een zoon en een dochter die op zichzelf wonen.

Ik ben in 1998 begonnen als gastouder. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Als ik ze 's morgens met 'n lach binnen zie komen, dan kan mijn dag niet meer stuk. Samen maken wij er een gezellige dag van. Wij gaan leuke dingen doen zoals zingen, dansen, lezen en lekker knutselen. Als het even kan gaan wij ook buiten spelen in de tuin met alle fietsjes, stepjes, poppenwagen-tjes en nog veel meer. Dan maken ze 'n heel parcours door de hele tuin en hebben veel plezier.

Ons huis is voorzien van een aparte speelkamer (met sanitair en keuken) waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. Er ontbreekt hen aan niets. De ouders kunnen met 'n gerust gevoel naar hun werk gaan! Speelgoed is er voor alle leeftijden. Het geeft mij energie om de kinderen te zien opgroeien en te merken dat ze zich thuis voelen. Ik heb oppaskindjes in alle leeftijden (van 0 tot 12). De kinderen slapen boven op een eigen kamer, zodat ze elkaar niet wakker houden en zo hun volledige rust krijgen.

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Kid@home.

LRK nr. 165223984 


Mariusz Polcyn

Van Voorstraat, Huissen

LRK nr. 768448049

Ati Smilda

Hoogland 4, Huissen

LRK nr. 565875796

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram