Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Arnhem?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260

Hoi ouders,

Wij zijn
Lydia (50) en Lara (22) en werken in ons huis als gastouders. Wij zijn moeder en dochter en bieden opvang van di t/m do. Omdat wij 2 gastouders in 1 huis zijn werken wij op dagen waarop veel kinderen zijn met z’n tweeën omdat de aandacht dan verdeeld kan worden tussen de kinderen. Ook kan er meer individuele aandacht gegeven worden en kunnen activiteiten goed worden begeleid.


Bij ons thuis wonen ook, mijn man/vader Marcel en nog twee dochters/zusjes van 13,19 jaar oud. In ons huis wonen 2 honden, 2 buitenkonijnen, een kat en vissen.

Van 1991 t/m 2001 ben ik (Lydia) werkzaam geweest in de kinderopvang en  heb ik altijd oppaskindjes thuis gehad. Sinds 3 jaar werk ik als gastouder en merk ik, dat ik daar erg blij van word. Lara heeft dit jaar haar Pedagogiek diploma behaald. Zij heeft besloten dat ze ook als gastouder wil werken, daarom zoeken wij nog gastkindjes van 0-4 jaar. Wij vinden het erg leuk om er samen voor jullie kinderen te zijn en bieden de kinderen een huis waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen!

Wij knutselen veel, lezen boekjes, zingen, kletsen en natuurlijk knuffelen . We houden er ook van om naar buiten te gaan zoals naar de kinderboerderij, het bos of gewoon bij ons in de achtertuin waar een trampoline, zandbak en fietsjes staan. Kinderen krijgen ook de ruimte om zelf te ontdekken en te kiezen wat ze willen doen.

Lijkt ons huis je een leuke plek voor jouw kind? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Groetjes van Lara en Lydia Mouwen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Lydia LRK nr. 292961911
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Lara  LRK nr. 695088233

Mijn naam is Karlijn Weyers, ik ben bijna 33 jaar en ik woon op de Volendamstraat in Arnhem-Zuid. Mijn gezin bestaat uit een dochter van 21-6-12 en een zoon van 19-1-15, ik ben getrouwd met de papa van mijn twee kinderen. Ons gezin wordt compleet gemaakt door onze labrador Pepper.

I
k ben sinds 1-12-15 gastouder. En verder heb 4.5 jaar ervaring als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Hier heb ik gewerkt voor ik gastouder werd. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen de wereld om ons heen te ontdekken. Lekker naar het park, boerderij of naar het bos. Blaadjes zoeken, diertjes zoeken etc. Ik ben graag creatief bezig en wil dit ook graag bij kinderen overbrengen. Dit doe ik door op verschillende manieren verschillende materialen toe te passen. Als het herfst is dan ben ik bezig met het thema herfst, is het zomer dan komen er zomerse knutselwerkjes aan bod. En zo zijn we het hele jaar druk om de seizoenen te leren kennen. Maar gaan we ook met dagelijkse onderwerpen aan de gang.

Ons huis heeft een ruime tuin met een glijbaan, gras, een speelhuisje en diverse speelmogelijkheden.

Ik woon in een rustige straat met een speeltuintje en twee parken op loopafstand. In de zomer wordt ons huis verbouwd door middel van een uitbouw, de woonkamer wordt 2,5 meter verlengd.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              LRK nr. 630608441Willy Holtus  
Dr. Joop den Uijlsingel, Arnhem

 LRK nr. 228110440


Linda Scholten
Sleggeplantsoen, Arnhem

LRK nr. 256359490

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram