Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Arnhem?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260Mijn naam is Lydia Mouwen, ben 50 jaar oud en woon in Arnhem Noord.
Ons gezin bestaat uit mijn man Marcel en drie dochters van 13,19 en 22 jaar oud. In ons huis wonen ook nog 2 honden, 2 konijnen, kat en vissen.

Van 1991 t/m 2001 ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en heb daarna altijd bij mij thuis op kinderen gepast. Sinds twee jaar ben ik gastouder geworden, ik merk dat ik daar erg blij van wordt en zoek daarom nog gastkindjes van 0-4 jaar. Als er genoeg kinderen zijn ga ik samen werken met mijn dochter van 22 jaar, ze is dit jaar geslaagd voor HBO pedagogiek. Doordat wij samen gaan werken is er opvang op alle dagen. Wij vinden het erg leuk om er samen voor jullie kinderen te zijn en bieden de kinderen een huis waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen!

Wij werken aan de ontwikkeling van kinderen door met ze te knutselen, boekjes voor te lezen, zingen, lekker kletsen en natuurlijk knuffelen. We houden er ook van om naar buiten te gaan zoals naar de kinderboerderij, het bos of gewoon bij ons in de achtertuin waar een trampoline, zandbak en fietsjes staan. Kinderen krijgen ook de ruimte om zelf te ontdekken en te kiezen wat ze willen doen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel voor een kennismakingsgesprek en dan kunnen we samen kijken of de klik er is.
Groetjes van Lara en Lydia Mouwen. 

LRK nr. 292961911   Mijn naam is Karlijn Weyers, ik ben bijna 28 jaar en ik woon op de Volendamstraat in Arnhem-Zuid. Mijn gezin bestaat uit een dochter van 3.5 en een zoon van bijna 1 jaar, ik ben getrouwd met de papa van mijn twee lieve kinderen. Ik ben sinds 1-12-15 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerkster, inmiddels heb ik 4.5 jaar ervaring in de kinderopvang. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen de wereld om ons heen te ontdekken. Lekker naar het park, boerderij of naar het bos. Blaadjes zoeken, diertjes zoeken etc. Ik ben graag creatief bezig en wil dit ook graag bij kinderen overbrengen. Dit doe ik door op verschillende manieren verschillende materialen toe te passen. Als het herfst is dan ben ik bezig met het thema herfst, is het zomer dan komen er zomerse knutselwerkjes aan bod. En zo zijn we het hele jaar druk om de seizoenen te leren kennen. Maar gaan we ook met dagelijkse onderwerpen aan de gang. Bijvoorbeeld verkeer, emoties enz.

Mijn huis heeft een ruime tuin met een glijbaan, zandbank, (kunst) gras en een speelhuisje. Als extraatje heb ik een speelzolder waar de kinderen vooral op hele regenachtige dagen lekker kunnen spelen. Het bevat zelfs een hoekje waar ze lekker met een boekje knus kunnen zitten/ liggen. Ik woon in een rustige straat met een speeltuintje en twee parken op loopafstand.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie. 

LRK nr. 630608441  

Willy Holtus  
Dr. Joop den Uijlsingel, Arnhem

 LRK nr. 228110440
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram