Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Arnhem?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260
Mijn naam is Karlijn Weyers, ik ben bijna 28 jaar en ik woon op de Volendamstraat in Arnhem-Zuid. Mijn gezin bestaat uit een dochter van 3.5 en een zoon van bijna 1 jaar, ik ben getrouwd met de papa van mijn twee lieve kinderen. Ik ben sinds 1-12-15 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerkster, inmiddels heb ik 4.5 jaar ervaring in de kinderopvang. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen de wereld om ons heen te ontdekken. Lekker naar het park, boerderij of naar het bos. Blaadjes zoeken, diertjes zoeken etc. Ik ben graag creatief bezig en wil dit ook graag bij kinderen overbrengen. Dit doe ik door op verschillende manieren verschillende materialen toe te passen. Als het herfst is dan ben ik bezig met het thema herfst, is het zomer dan komen er zomerse knutselwerkjes aan bod. En zo zijn we het hele jaar druk om de seizoenen te leren kennen. Maar gaan we ook met dagelijkse onderwerpen aan de gang. Bijvoorbeeld verkeer, emoties enz.

Mijn huis heeft een ruime tuin met een glijbaan, zandbank, (kunst) gras en een speelhuisje. Als extraatje heb ik een speelzolder waar de kinderen vooral op hele regenachtige dagen lekker kunnen spelen. Het bevat zelfs een hoekje waar ze lekker met een boekje knus kunnen zitten/ liggen. Ik woon in een rustige straat met een speeltuintje en twee parken op loopafstand.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie. 

LRK nr. 630608441  Willy Holtus  
Dr. Joop den Uijlsingel, Arnhem

 LRK nr. 228110440
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram