Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Arnhem?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Op zoek naar een liefdevolle en vertrouwde gastouder?

Wij Lydia (1970) en Lara (1998), moeder en dochter, heten uw kleintje van harte welkom bij onze kleinschalige gastouderopvang in huiselijke sfeer. We hebben nog plekken vrij op dinsdag, woensdag en donderdag, met flexibele opvangtijden tussen 08:00 en 18:00 uur. Wij zijn gevestigd in Arnhem Noord (over het lange water).

Onze Opvang:
* Maximaal vijf kinderen per dag, voor een persoonlijke, warme, veilige en geborgen sfeer.
* Ruime keuze uit binnenspeelgoed, wat vrij gekozen kan worden zoals Lego, puzzels, auto's, poppenspullen etc. Daarnaast houden wij van liedjes zingen en creatieve activiteiten.
* Een veilige en speelse omgeving met een achtertuin, uitgerust met fietsjes, een watertafel in de zomer, en een zwembadje bij warm weer. Ook maken we gebruik van ons autovrije hofje voor veilige buitenspelen zoals fietsen met de skelter, bal spelletjes, of stoepkrijt.
* Wij hebben diverse huisdieren (hond, kat, konijnen en vissen) die deel uitmaken van ons gezin.

Wat bieden wij?
* Een aanpak waarbij we elk kind zien als uniek individu, waarbij we hun talenten en interesses ontdekken en ontwikkelen.
* Een vast dagritme met ruimte voor zowel begeleide als zelfstandige speelmomenten.
* Gezonde eetmomenten op vaste tijden, inclusief een fruitmoment, broodmoment en een gezonde snack zoals komkommer of tomaatjes.

Communicatie en Vertrouwen:
* We houden ouders op de hoogte van de dagelijkse avonturen via WhatsApp.
* Aangesloten bij Kid@home voor een professionele ondersteuning.

Bent u op zoek naar een plek waar uw kind met liefde wordt opgevangen en waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek de warme sfeer bij Lydia en Lara’s gastouderopvang. We kijken ernaar uit om uw kind te mogen verwelkomen!

Lydia & Lara Mouwen
* Lydia: beschikbaar op dinsdag en donderdag.
* Lara: beschikbaar op woensdag.

Stuur ons een berichtje om een afspraak te maken! lydia.evers2@gmail.com 
Laat uw kind(eren) groeien en bloeien bij Lydia & Lara's Gastouderopvang! 

Lydia LRK nr. 92961911
Lara LRK nr. 695088233

 


Hoi, ik ben Linda Pruis-Scholten, geboren op 12.12.1987. Ik ben moeder van een zoon, hij is geboren op 26.07.2021 en een prachtige dochter, zij is geboren op 01.08.2017. Verder woon ik samen met mijn man Jimmy in de wijk Vredenbrug (Arnhem-Zuid). Ik werk voor mezelf op maandag, dinsdag & donderdag.
Op 10.10.2014 ben ik begonnen als geregistreerd gastouder aan huis en ben ook aangesloten bij gastouderbureau Kid@home. Er komen leuke gezinnen bij mij aan huis en samen met de kinderen doe ik met plezier leuke dingen. Ik leer ze van alles en help ze waar dat nodig is. Ook vind ik het gezellig om dingen te ondernemen met de kinderen, zoals knutselen, buitenspelen/wandelen en spelletjes.
Hiervoor heb ik 1,5 jaar op kinderdagverblijf “Willemijn” in Heelsum gewerkt, maar ik merk wel dat als je thuis opvang biedt, je meer een band met de kinderen krijgt en dat waardeer ik ook zeker.


voor meer informatie; Gastouderopvang: De Kleine Leeuwtjes.

LRK nr. 256359490

 


Mijn naam is Karlijn Weyers, ik ben bijna 33 jaar en ik woon op de Volendamstraat in Arnhem-Zuid. Mijn gezin bestaat uit een dochter van 21-6-12 en een zoon van 19-1-15, ik ben getrouwd met de papa van mijn twee kinderen. Ons gezin wordt compleet gemaakt door onze labrador Pepper.

I
k ben sinds 1-12-15 gastouder. En verder heb 4.5 jaar ervaring als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Hier heb ik gewerkt voor ik gastouder werd. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen de wereld om ons heen te ontdekken. Lekker naar het park, boerderij of naar het bos. Blaadjes zoeken, diertjes zoeken etc. Ik ben graag creatief bezig en wil dit ook graag bij kinderen overbrengen. Dit doe ik door op verschillende manieren verschillende materialen toe te passen. Als het herfst is dan ben ik bezig met het thema herfst, is het zomer dan komen er zomerse knutselwerkjes aan bod. En zo zijn we het hele jaar druk om de seizoenen te leren kennen. Maar gaan we ook met dagelijkse onderwerpen aan de gang.

Ons huis heeft een ruime tuin met een glijbaan, gras, een speelhuisje en diverse speelmogelijkheden.

Ik woon in een rustige straat met een speeltuintje en twee parken op loopafstand. In de zomer wordt ons huis verbouwd door middel van een uitbouw, de woonkamer wordt 2,5 meter verlengd.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

LRK nr. 630608441 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram