Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Bemmel?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Hallo,
Ik ben Wies Arends-Klomp, ben 58 jaar en ben gelukkig getrouwd met Eric. Samen hebben we 4 kinderen. We wonen in Bemmel op het Kattenleger en genieten erg van ons huis met de ruime tuin en al onze dieren. Een mooie plaats voor kinderen om te spelen. 

Ik heb 5 jaar ervaring als gastouder. Daarnaast heb ik in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg gewerkt. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen opgroeien en daarbij een eigen persoonlijkheid ontwikkelen. Als gastouder kan ik met mijn zorg en begeleiding hier een steentje aan bijdragen. Mijn kernwoorden in mijn begeleiding zijn rust en regelmaat. Ik vind het belangrijk dat kinderen met veel plezier komen en dat we samen een fijne dag hebben, vol met gezellige en leerzame activiteiten. 

LRK nr. 333471490   

 


Mijn naam is Silvia Bakker-De Haar en ik woon aan de Groenestraat in Bemmel.
Ons gezin bestaat uit Reinier, mijn man en onze 2 zonen Ties van 11 en Huub van 8 jaar oud. Daarnaast horen ook Sam (een mini labrador van 13 jaar) en Boet (een Friese Stabij van 2 jaar) daarbij. In de wei lopen nog 2 alpaca's rond genaamd Bambi & Pruts.

Na heel veel ervaring te hebben opgedaan binnen de kinderopvang, ben ik in 2002 gastouder geworden.
De kinderen kunnen zich bij ons volop buiten vermaken en mocht het weer het echt niet toe laten, dan is er ook binnen volop activiteit te vinden.
De dagindeling staat redelijk vast en daarom heen geven de kinderen zelf aan wat zij graag willen en waar zij zich prettig bij voelen. Zeker voor bso is onze hoofdmoot; je moet niets, maar mag wel!

Wil je ons volgen of een duidelijker beeld vormen? Kijk dan op de facebook site van jammus kinderopvang!

LRK nr. 215130765Mijn naam is  Jeannette van den Brink en woon op de Poeldrik in Bemmel.
Mijn gezin bestaat uit man (Niky) en twee dochters (Tess 01042008 en Lynn 28122010). Van 2002 tot 2012 ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang. Sinds maart 2012 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan, gastouderopvang aan huis.

Mijn doelstelling is om kinderen van 0-4 op te vangen en te begeleiden in hun ontwikkeling tot evenwichtige en zelfstandige mensjes. Daartoe bied ik kwaliteit, flexibiliteit en verantwoordelijke gastouderopvang, waarin liefde en oog voor uw kind het uitgaanspunt is. Uw kind wordt met liefde ontvangen en het belangrijkste is dat hij of zij zich welkom voelt bij mij, en dit kan alleen bij individuele benadering.

Nieuwsgierig geworden....... kom vrijblijvend een kennismakingsgesprek maken.

LRK nr. 170860644

 

Zal me eerst even voorstellen.....ik ben Petra, 37 jaar en getrouwd met Frank.
Samen met onze 3 kinderen 11(j), 9(j) en 2(m), Dalmatiër Nala en onze 3 poezen wonen we in de gezellige wijk de Essenpas te Bemmel. Na 20 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. 

HelloMi is kleinschalige opvang in huislijke sfeer,  met dagelijks een vast gezicht. Samen spelen, leren en groeien in een warme en vertrouwde omgeving met oog voor de individuele ontwikkeling. 
Door mijn werk in de gezondheidszorg en de ervaring met mijn eigen kinderen bied HelloMi ook opvang voor kinderen met motorische problematiek, ASS, down of andere vorm van een beperking, maar ook kinderen met bv sondevoeding kunnen de benodigde zorg ontvangen. 
Ik vind het erg leuk om te werken met thema's en wanneer het weer het toelaat lekker buiten te zijn in de tuin of de speeltuin naast ons huis. 

Nieuwsgierig geworden...….kom vrijblijvend kennismaken!

LRK nr. 291592843  


 


Ik ben Willeke van der Meer, 38 jaar en gastouder! Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 7 jaar en een dochtertje van 6 jaar.
Na de geboorte van mijn dochter heb ik mijn hart gevolgd, en heb mijn diploma tot pedagogisch medewerkster gehaald. Ik doe nu wat ik echt leuk vind, namelijk het verzorgen van baby's en kinderen en ze begeleiden in hun opvoeding en spel.
Naast mijn eigen kinderen heb ik maximaal 3 gastkinderen (0 - 4 jaar) in ons gezin erbij. Ik kan op deze manier aan alle kindjes voldoende aandacht geven en daar voel ik me prettig bij.
Door de dag structuur te geven krijgen de gastkinderen een vertrouwd gevoel. Het naar school brengen en uit school halen van mijn eigen kinderen draagt daar ook aan bij. Gastkindjes van klein tot groot gaan in de bakfiets mee! 

Ik ben heel graag buiten met de kinderen, weer of geen weer. Vies worden mag! We hebben een grote tuin waarin lekker gespeeld kan worden. Toch vind ik het ook leuk om erop uit te gaan met de kinderen naar een speeltuin of een natuurparkje, of gewoon samen een boodschapje doen.
Uiteraard kan er binnen ook leuk gespeeld worden in onze serre. Ik vind het ook altijd gezellig om met kindjes aan tafel te spelen, te knutselen of een werkje te doen.

LRK nr. 190224873Mijn naam is Karen van Mierlo en ik woon op de Kruidenstraat in Bemmel.
Mijn  gezin bestaat uit mijn 3 kinderen: David van 19, Ruben van 17 en Joshua van 10 jaar en ik.

Ik ben sinds 2010 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerker op een Medisch Kleuter dagverblijf, trainster van sociale vaardigheden en andere individuele en groepstrainingen.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, te knutselen of een spelletje te doen.

LRK nr. 119055065Hallo, i
k ben Nicole van Os, al heel lang getrouwd met Bert en heb twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Zelf woon ik al 19 jaar in de verlengde Moutlaan te Bemmel.
Mijn eerste “oppasje” kwam zo’n 25 jaar geleden al bij ons spelen. Omdat het zo leuk is kinderen te zien ontwikkelen tot een eigen persoonlijkheid, vang ik nog steeds kinderen van 0 tot 4 jaar op als geregistreerd gastouder.

Omgangsvormen en respect voor zowel mens als natuur staan bij mij hoog in het vaandel vandaar dat we ook vaak buiten te vinden zijn. Duidelijkheid en consequent zijn naar het kind toe vind ik ook erg belangrijk. Het kind weet waar het aan toe is. Ook samen dingen doen, zelfstandig leren spelen maar ook rust op zijn tijd kan uw kind bij mij vinden.
Hoe fijn is het niet om je als kind in een gastgezin lekker “thuis”, welkom en veilig te voelen?

Nieuwsgierig geworden? Neem, via kid at home, contact met mij op en ik vertel u nog veel meer.

Groeten Nicole

LRK nr. 177714025  

 

 


Mijn naam is 
Heidi Reijerman en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met mijn man en onze zoon van 13 en dochter van 10.

Sinds 2013 ben ik gastouder. Ik heb een agogische opleiding gevolgd en in de zorg gewerkt met verstandelijk gehandicapten.
Persoonlijke aandacht, gericht op de behoefte en ontwikkelingsniveau van het kind vind ik belangrijk.
Ik ben graag creatief bezig en ga vaak naar buiten met de kinderen; naar het park, speeltuin en in onze achtertuin. Vrij spelen en aangeboden activiteiten wissel ik af in het dagprogramma.

LRK nr. 257021814 


 


Op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt?
Kinderen gelukkig groot brengen doen we samen! Ook terwijl je werkt of studeert wil je dat ze in goede handen zijn. Het liefst bij een erkende gastouder.


Mijn naam is Elodie van den Rotten van gastouderopvang De Kleine Boefjes op de Essenpas in Bemmel.
Na een lange tijd veel ervaring in de kinderopvang opgebouwd te hebben, werk ik nu als zelfstandig gastouder en verzorg bij mij thuis de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Een gevoel van veiligheid, geborgenheid, structuur en aangepaste activiteiten bieden vind ik belangrijk.
Met heel veel plezier wil ik uw kind(eren) opvangen in een veilige, gezonde en kindvriendelijke ruimte waar ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen tot een uniek persoon.

Wil je met mij kennis maken? Neem gerust contact met mij op. 

LRK nr. 330283261 


 

Mijn naam is Dorie Teunissen en ben getrouwd met Ger.
Wij hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen.
Sinds 10 jaar werk ik als gastouder voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Van maandag t/m vrijdag.

Er is een ruime keuze voor speelgoed voor zowel binnen als buiten.
Ik vind het leuk om de kinderen mee te mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om de kinderen normen en waarden bij te brengen.
Flexibele opvang is mogelijk.

LRK nr. 101040489Mijn naam is Linda de Vos en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met Erik mijn man. Samen hebben we een lieve en ondernemende zoon van 8 jaar en een prachtige dochter van 4 jaar. Daarnaast hebben we een labrador die erg dol is op alle gezelligheid en kinderen om zich heen.
Ik ben sinds 2007 gastouder. Ik vind het leuk om samen met de kinderen leuke dingen te doen, maar kinderen hebben ook zeker de mogelijkheid gewoon lekker te spelen met de hoeveelheid speelgoed voor binnen en buiten die ik heb.

Denk je na het lezen van dit stukje dit klinkt goed, ik ben op zoek naar opvang en ik wil graag kennis maken? Dan zou ik het leuk vinden om in contact te komen met je. 

LRK nr. 373639314
Anneke Arnts  
Bonenkamp, Bemmel

LRK nr. 247906475
Annemarie Boyenk  
Ceres, Bemmel

LRK nr. 820527312
 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram