Kid@home

Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Bemmel?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Mijn naam is Silvia Bakker-De Haar en ik woon aan de Groenestraat in Bemmel.
Ons gezin bestaat uit Reinier, mijn man en onze 2 zonen Ties van 11 en Huub van 8 jaar oud. Daarnaast horen ook Sam (een mini labrador van 13 jaar) en Boet (een Friese Stabij van 2 jaar) daarbij. In de wei lopen nog 2 alpaca's rond genaamd Bambi & Pruts.

Na heel veel ervaring te hebben opgedaan binnen de kinderopvang, ben ik in 2002 gastouder geworden.

De kinderen kunnen zich bij ons volop buiten vermaken en mocht het weer het echt niet toe laten, dan is er ook binnen volop activiteit te vinden.

De dagindeling staat redelijk vast en daarom heen geven de kinderen zelf aan wat zij graag willen en waar zij zich prettig bij voelen. Zeker voor bso is onze hoofdmoot; je moet niets, maar mag wel!

Wil je ons volgen of een duidelijker beeld vormen? Kijk dan op de facebook site van jammus kinderopvang!

LRK nr. 215130765Mijn naam is Jeannette van den Brink en woon op de Poeldrik in Bemmel.
Mijn gezin bestaat uit man (Niky) en twee dochters (Tess 01042008 en Lynn 28122010). Van 2002 tot 2012 ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang. Sinds maart 2012 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan, gastouderopvang aan huis.

Mijn doelstelling is om kinderen van 0-4 op te vangen en te begeleiden in hun ontwikkeling tot evenwichtige en zelfstandige mensjes. Daartoe bied ik kwaliteit, flexibiliteit en verantwoordelijke gastouderopvang, waarin liefde en oog voor uw kind het uitgaanspunt is. Uw kind wordt met liefde ontvangen en het belangrijkste is dat hij of zij zich welkom voelt bij mij, en dit kan alleen bij individuele benadering.

Nieuwsgierig geworden.......

kom vrijblijvend een kennismakingsgesprek maken.

LRK nr. 170860644

 Ik ben Willeke van der Meer, 38 jaar en gastouder! Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 7 jaar en een dochtertje van 6 jaar.
Na de geboorte van mijn dochter heb ik mijn hart gevolgd, en heb mijn diploma tot pedagogisch medewerkster gehaald. Ik doe nu wat ik echt leuk vind, namelijk het verzorgen van baby's en kinderen en ze begeleiden in hun opvoeding en spel.

Naast mijn eigen kinderen heb ik maximaal 3 gastkinderen (0 - 4 jaar) in ons gezin erbij. Ik kan op deze manier aan alle kindjes voldoende aandacht geven en daar voel ik me prettig bij.

Door de dag structuur te geven krijgen de gastkinderen een vertrouwd gevoel. Het naar school brengen en uit school halen van mijn eigen kinderen draagt daar ook aan bij. Gastkindjes van klein tot groot gaan in de bakfiets mee! 

Ik ben heel graag buiten met de kinderen, weer of geen weer. Vies worden mag! We hebben een grote tuin waarin lekker gespeeld kan worden. Toch vind ik het ook leuk om erop uit te gaan met de kinderen naar een speeltuin of een natuurparkje, of gewoon samen een boodschapje doen. 

Uiteraard kan er binnen ook leuk gespeeld worden in onze serre. Ik vind het ook altijd gezellig om met kindjes aan tafel te spelen, te knutselen of een werkje te doen.

LRK nr. 190224873Mijn naam is Karen van Mierlo en ik woon op de Kruidenstraat in Bemmel.
Mijn  gezin bestaat uit mijn 3 kinderen: David van 19, Ruben van 17 en Joshua van 10 jaar en ik.

 

Ik ben sinds 2010 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerker op een Medisch Kleuter dagverblijf, trainster van sociale vaardigheden en andere individuele en groepstrainingen.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, te knutselen of een spelletje te doen.

LRK nr. 119055065

 

 


Mijn naam is 
Heidi Reijerman en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met mijn man en onze zoon van 13 en dochter van 10.

Sinds 2013 ben ik gastouder. Ik heb een agogische opleiding gevolgd en in de zorg gewerkt met verstandelijk gehandicapten.
Persoonlijke aandacht, gericht op de behoefte en ontwikkelingsniveau van het kind vind ik belangrijk.
Ik ben graag creatief bezig en ga vaak naar buiten met de kinderen; naar het park, speeltuin en in onze achtertuin. Vrij spelen en aangeboden activiteiten wissel ik af in het dagprogramma.

LRK nr. 257021814 

 

 

Hai, ik ben Lize. Moeder van 3 kinderen (Maik, Loesje en Saartje) en getrouwd met Nout Roelofs. Sinds 2010 ben ik gastouder en daarvoor werkte ik 9 jaar in een kinderdagverblijf. 

Ik geniet van naar buiten gaan en daar alles ontdekken. Zoals de hertjes hier om de hoek, de markt of gewoon lekker struinen in de polder, of in t park. Maar ook in huis vermaken wij ons goed. Appelmoes maken, hutten bouwen of gewoon papiertjes knippen…… Natuurlijk zingen we elke dag liedjes en lezen boekjes. Wij vermaken ons prima!

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Tot snel!

  LRK nr. 591757084


Op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt?
Kinderen gelukkig groot brengen doen we samen! Ook terwijl je werkt of studeert wil je dat ze in goed handen zijn. Het liefst bij een erkende gastouder.

Mijn naam is Elodie van den Rotten van gastouderopvang De Kleine Boefjes. 
Na een lange tijd veel ervaring in de kinderopvang opgebouwd te hebben, werk ik nu als zelfstandig gastouder en verzorg bij mij thuis de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Een gevoel van veiligheid, geborgenheid, structuur en aangepaste activiteiten bieden vind ik belangrijk.
Met heel veel plezier wil ik uw kind(eren) opvangen in een veilige, gezonde en kindervriendelijke ruimte waar ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen tot een uniek persoon.

Wil je met mij kennis maken? Neem gerust contact met mij op.

LRK nr. 330283261

 


 

Mijn naam is Dorie Teunissen en ben getrouwd met Ger.
Wij hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

Sinds 10 jaar werk ik als gastouder voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Van maandag t/m vrijdag.

Er is een ruime keuze voor speelgoed voor zowel binnen als buiten.
IK vind het leuk om de kinderen mee te mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om de kinderen normen en waarden bij te brengen.
Flexibele opvang is mogelijk.

 LRK nr. 101040489Mijn naam is Linda de Vos en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met Erik mijn man. Samen hebben we een lieve en ondernemende zoon van 8 jaar en een prachtige dochter van 4 jaar. Daarnaast hebben we een labrador die erg dol is op alle gezelligheid en kinderen om zich heen.

Ik ben sinds 2007 gastouder. Ik vind het leuk om samen met de kinderen leuke dingen te doen, maar kinderen hebben ook zeker de mogelijkheid gewoon lekker te spelen met de hoeveelheid speelgoed voor binnen en buiten die ik heb.

Denk je na het lezen van dit stukje dit klinkt goed, ik ben op zoek naar opvang en ik wil graag kennis maken? Dan zou ik het leuk vinden om in contact te komen met je. 

LRK nr. 373639314

 


Mijn naam is 
Jose Wigman, 59 jaar en woon op de Diana in Bemmel.

Ik pas ongeveer 10 jaar op kinderen en ben daarvoor 10 jaar ouderhulp op de peuterspeelzaal geweest met heel veel plezier. Nu al mijn kleinkinderen naar school gaan zou ik het erg leuk vinden om ook weer op jongere kinderen te passen.

Graag ga ik met de kinderen naar buiten, ben creatief en laat de kinderen kiezen wat ze graag willen doen. 

Er is plek op maandag en de woensdag is ook bespreekbaar.

LRK nr. 114767452  Annemarie Boyenk  
Ceres, Bemmel

 LRK nr. 820527312Nicole van Os
Verlengde Moutlaan, Bemmel

 

LRK nr. 177714025