Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Bemmel?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260

Hallo, mijn naam is Jamie Coenen, 32 jaar. Samen met mijn man Mark, twee dochters van 8 & 7 jaar en onze labradoodle Moos woon ik in Bemmel. Onze hond was mijn inspiratie voor de naam van de opvang. Namelijk 'de Doedeltjes'.
Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de kinderopvang. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd. Het idee om gastouder te worden maakt mij erg enthousiast. Een fijne huiselijke omgeving bieden waar kinderen zich vertrouwd en vrij kunnen voelen. Ik vind het mooi om hun ontwikkeling te volgen en om te zien dat geen enkel kind hetzelfde is. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar niveau en tempo. Met kinderen knutselen doe ik graag, geen kind maakt hetzelfde. Erg leuk om te zien hoe verschillend de eindresultaten zijn. Of heerlijk buiten spelen en wandelen dat vind ik ook erg leuk.

Vanaf september 2023 bied ik opvang aan kinderen van 0-4 jaar op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00-18.00 uur en op vrijdag van 7.00-14.00 uur.
Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en/ of wilt u meer informatie, neem gerust contact op.
Jamie Coenen
www.dedoedeltjes.nl
dedoedeltjes@outlook.com

LRK nr. 206674272


Ik ben Willeke van der Meer45 jaar en ben sinds 2012 gastouder.

Ik woon samen met mijn man en mijn zoon (2009) en mijn dochter (2010) in Bemmel.

Na de geboorte van mijn dochter heb ik mijn hart gevolgd en heb ik mijn diploma tot pedagogisch werker gehaald. Er was toen weinig werk in de kinderopvang en werk combineren met mijn eigen kinderen thuis leek toen de ideale oplossing. Dit klopte helemaal.

Ik geniet er na al die jaren nog steeds van om baby's en kindjes te begeleiden in hun opvoeding en spel. Geen één kindje is hetzelfde en dat maakt het werk nog leuker. Altijd geweldig om te zien hoe ons thuis ook hun thuis wordt.

Ik bied kleinschalige gastouderopvang, dit wil zeggen dat ik meestal 3 kindjes (0-4 jaar) opvang per dag. Hier voel ik me prettig bij, voldoende aandacht voor de kindjes en ook de vrijheid om erop uit te gaan. Door de dag structuur te geven krijgen de kinderen al snel een vertrouwd gevoel.

Ik ga graag naar buiten met de kinderen, weer of geen weer. Vies worden mag! Of het nu de speeltuin is of het park, van baby tot peuter, ze kunnen in de bakfiets mee! We hebben een gezellige tuin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven en ook binnen in onze serre kan fijn gespeeld worden.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag.

 

LRK nr. 190224873Mijn naam is Karen van Mierlo en ik woon op de Kruidenstraat in Bemmel.
Mijn  gezin bestaat uit mijn 3 kinderen: David van 19, Ruben van 17 en Joshua van 10 jaar en ik.
Ik ben sinds 2010 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerker op een Medisch Kleuter dagverblijf, trainster van sociale vaardigheden en andere individuele en groepstrainingen.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, te knutselen of een spelletje te doen.

LRK nr. 119055065Hallo, i
k ben Nicole van Os, al heel lang getrouwd met Bert en heb twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Zelf woon ik al 19 jaar in de verlengde Moutlaan te Bemmel.
Mijn eerste “oppasje” kwam zo’n 25 jaar geleden al bij ons spelen. Omdat het zo leuk is kinderen te zien ontwikkelen tot een eigen persoonlijkheid, vang ik nog steeds kinderen van 0 tot 4 jaar op als geregistreerd gastouder.

Omgangsvormen en respect voor zowel mens als natuur staan bij mij hoog in het vaandel vandaar dat we ook vaak buiten te vinden zijn. Duidelijkheid en consequent zijn naar het kind toe vind ik ook erg belangrijk. Het kind weet waar het aan toe is. Ook samen dingen doen, zelfstandig leren spelen maar ook rust op zijn tijd kan uw kind bij mij vinden.
Hoe fijn is het niet om je als kind in een gastgezin lekker “thuis”, welkom en veilig te voelen?

Nieuwsgierig geworden? Neem, via kid at home, contact met mij op en ik vertel u nog veel meer.

Groeten Nicole

LRK nr. 177714025  

 


Op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt?

Kinderen gelukkig groot brengen doen we samen! Ook terwijl je werkt of studeert wil je dat ze in goede handen zijn. Het liefst bij een erkende gastouder.


Mijn naam is Elodie van den Rotten van gastouderopvang De Kleine Boefjes op de Essenpas in Bemmel.
Na een lange tijd veel ervaring in de kinderopvang opgebouwd te hebben, werk ik nu als zelfstandig gastouder en verzorg bij mij thuis de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Een gevoel van veiligheid, geborgenheid, structuur en aangepaste activiteiten bieden vind ik belangrijk.
Met heel veel plezier wil ik uw kind(eren) opvangen in een veilige, gezonde en kindvriendelijke ruimte waar ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen tot een uniek persoon.

Wil je met mij kennis maken? Neem gerust contact met mij op. 

LRK nr. 330283261 Mijn naam is Linda de Vos en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met Erik mijn man. Samen hebben we een lieve en ondernemende zoon van 8 jaar en een prachtige dochter van 4 jaar. Daarnaast hebben we een labrador die erg dol is op alle gezelligheid en kinderen om zich heen.
Ik ben sinds 2007 gastouder. Ik vind het leuk om samen met de kinderen leuke dingen te doen, maar kinderen hebben ook zeker de mogelijkheid gewoon lekker te spelen met de hoeveelheid speelgoed voor binnen en buiten die ik heb.

Denk je na het lezen van dit stukje dit klinkt goed, ik ben op zoek naar opvang en ik wil graag kennis maken? Dan zou ik het leuk vinden om in contact te komen met je. 

LRK nr. 373639314


Wies Arends-Klomp
Kattenleger, Bemmel

LRK nr. 333471490

Anneke Arnts
Bonenkamp, Bemmel 

LRK nr. 247906475

Silvia Bakker-De Haar
Groenestraat, Bemmel

 

LRK nr. 215130765

 

Annemarie Boyenk
Ceres, Bemmel

LRK nr. 820527312
 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram