Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Bemmel?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260

 


Mijn naam is Silvia Bakker-De Haar en ik woon aan de Groenestraat in Bemmel.
Ons gezin bestaat uit Reinier, mijn man en onze 2 zonen Ties van 11 en Huub van 8 jaar oud. Daarnaast horen ook Sam (een mini labrador van 13 jaar) en Boet (een Friese Stabij van 2 jaar) daarbij. In de wei lopen nog 2 alpaca's rond genaamd Bambi & Pruts.

Na heel veel ervaring te hebben opgedaan binnen de kinderopvang, ben ik in 2002 gastouder geworden.
De kinderen kunnen zich bij ons volop buiten vermaken en mocht het weer het echt niet toe laten, dan is er ook binnen volop activiteit te vinden.
De dagindeling staat redelijk vast en daarom heen geven de kinderen zelf aan wat zij graag willen en waar zij zich prettig bij voelen. Zeker voor bso is onze hoofdmoot; je moet niets, maar mag wel!

Wil je ons volgen of een duidelijker beeld vormen? Kijk dan op de facebook site van jammus kinderopvang!

LRK nr. 215130765


 

Zal me eerst even voorstellen.....ik ben Petra, 37 jaar en getrouwd met Frank.
Samen met onze 3 kinderen 11(j), 9(j) en 2(m), Dalmatiër Nala en onze 3 poezen wonen we in de gezellige wijk de Essenpas te Bemmel. Na 20 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. 

HelloMi is kleinschalige opvang in huislijke sfeer,  met dagelijks een vast gezicht. Samen spelen, leren en groeien in een warme en vertrouwde omgeving met oog voor de individuele ontwikkeling. 
Door mijn werk in de gezondheidszorg en de ervaring met mijn eigen kinderen bied HelloMi ook opvang voor kinderen met motorische problematiek, ASS, down of andere vorm van een beperking, maar ook kinderen met bv sondevoeding kunnen de benodigde zorg ontvangen. 
Ik vind het erg leuk om te werken met thema's en wanneer het weer het toelaat lekker buiten te zijn in de tuin of de speeltuin naast ons huis. 

Nieuwsgierig geworden...….kom vrijblijvend kennismaken!

LRK nr. 291592843  

Ik ben Willeke van der Meer45 jaar en ben sinds 2012 gastouder.

Ik woon samen met mijn man en mijn zoon (2009) en mijn dochter (2010) in Bemmel.

Na de geboorte van mijn dochter heb ik mijn hart gevolgd en heb ik mijn diploma tot pedagogisch werker gehaald. Er was toen weinig werk in de kinderopvang en werk combineren met mijn eigen kinderen thuis leek toen de ideale oplossing. Dit klopte helemaal.

Ik geniet er na al die jaren nog steeds van om baby's en kindjes te begeleiden in hun opvoeding en spel. Geen één kindje is hetzelfde en dat maakt het werk nog leuker. Altijd geweldig om te zien hoe ons thuis ook hun thuis wordt.

Ik bied kleinschalige gastouderopvang, dit wil zeggen dat ik meestal 3 kindjes (0-4 jaar) opvang per dag. Hier voel ik me prettig bij, voldoende aandacht voor de kindjes en ook de vrijheid om erop uit te gaan. Door de dag structuur te geven krijgen de kinderen al snel een vertrouwd gevoel.

Ik ga graag naar buiten met de kinderen, weer of geen weer. Vies worden mag! Of het nu de speeltuin is of het park, van baby tot peuter, ze kunnen in de bakfiets mee! We hebben een gezellige tuin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven en ook binnen in onze serre kan fijn gespeeld worden.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag.

LRK nr. 190224873Mijn naam is Karen van Mierlo en ik woon op de Kruidenstraat in Bemmel.
Mijn  gezin bestaat uit mijn 3 kinderen: David van 19, Ruben van 17 en Joshua van 10 jaar en ik.

Ik ben sinds 2010 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerker op een Medisch Kleuter dagverblijf, trainster van sociale vaardigheden en andere individuele en groepstrainingen.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, te knutselen of een spelletje te doen.

LRK nr. 119055065Hallo, i
k ben Nicole van Os, al heel lang getrouwd met Bert en heb twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Zelf woon ik al 19 jaar in de verlengde Moutlaan te Bemmel.
Mijn eerste “oppasje” kwam zo’n 25 jaar geleden al bij ons spelen. Omdat het zo leuk is kinderen te zien ontwikkelen tot een eigen persoonlijkheid, vang ik nog steeds kinderen van 0 tot 4 jaar op als geregistreerd gastouder.

Omgangsvormen en respect voor zowel mens als natuur staan bij mij hoog in het vaandel vandaar dat we ook vaak buiten te vinden zijn. Duidelijkheid en consequent zijn naar het kind toe vind ik ook erg belangrijk. Het kind weet waar het aan toe is. Ook samen dingen doen, zelfstandig leren spelen maar ook rust op zijn tijd kan uw kind bij mij vinden.
Hoe fijn is het niet om je als kind in een gastgezin lekker “thuis”, welkom en veilig te voelen?

Nieuwsgierig geworden? Neem, via kid at home, contact met mij op en ik vertel u nog veel meer.

Groeten Nicole

LRK nr. 177714025  

 

 


Mijn naam is 
Heidi Reijerman en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met mijn man en onze zoon van 13 en dochter van 10.

Sinds 2013 ben ik gastouder. Ik heb een agogische opleiding gevolgd en in de zorg gewerkt met verstandelijk gehandicapten.
Persoonlijke aandacht, gericht op de behoefte en ontwikkelingsniveau van het kind vind ik belangrijk.
Ik ben graag creatief bezig en ga vaak naar buiten met de kinderen; naar het park, speeltuin en in onze achtertuin. Vrij spelen en aangeboden activiteiten wissel ik af in het dagprogramma.

LRK nr. 257021814 


 


Op zoek naar een gastouder bij jou in de buurt?
Kinderen gelukkig groot brengen doen we samen! Ook terwijl je werkt of studeert wil je dat ze in goede handen zijn. Het liefst bij een erkende gastouder.


Mijn naam is Elodie van den Rotten van gastouderopvang De Kleine Boefjes op de Essenpas in Bemmel.
Na een lange tijd veel ervaring in de kinderopvang opgebouwd te hebben, werk ik nu als zelfstandig gastouder en verzorg bij mij thuis de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Een gevoel van veiligheid, geborgenheid, structuur en aangepaste activiteiten bieden vind ik belangrijk.
Met heel veel plezier wil ik uw kind(eren) opvangen in een veilige, gezonde en kindvriendelijke ruimte waar ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen tot een uniek persoon.

Wil je met mij kennis maken? Neem gerust contact met mij op. 

LRK nr. 330283261 Mijn naam is Linda de Vos en ik woon op de Pastoor Grimmeltstraat in Bemmel.
Ik woon samen met Erik mijn man. Samen hebben we een lieve en ondernemende zoon van 8 jaar en een prachtige dochter van 4 jaar. Daarnaast hebben we een labrador die erg dol is op alle gezelligheid en kinderen om zich heen.
Ik ben sinds 2007 gastouder. Ik vind het leuk om samen met de kinderen leuke dingen te doen, maar kinderen hebben ook zeker de mogelijkheid gewoon lekker te spelen met de hoeveelheid speelgoed voor binnen en buiten die ik heb.

Denk je na het lezen van dit stukje dit klinkt goed, ik ben op zoek naar opvang en ik wil graag kennis maken? Dan zou ik het leuk vinden om in contact te komen met je. 

LRK nr. 373639314


Wies Arends-Klomp
Kattenleger, Bemmel

LRK nr. 333471490


 


Anneke Arnts
Bonenkamp, Bemmel 

LRK nr. 247906475
Annemarie Boyenk  
Ceres, Bemmel

LRK nr. 820527312
 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram