Kid@home
Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Elst?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Hallo, mijn naam is  Annemieke Rutgers, ik heb 3 volwassen (uitwonende) kinderen en 3 kleinkinderen.
Al ruim 10 jaar werk ik met veel plezier en enthousiasme als gastouder. Kinderen maken mij blij en geven mij energie. Tijdens de opvang wil ik kinderen een warm en veilig thuisgevoel geven. Kinderen mogen zichzelf zijn.
Als het weer het toelaat zijn we veel buiten te vinden. We doen allerlei activiteiten zoals trefbal, zeepbaan maken, tenten bouwen en tikkertje. Binnen wordt er veel geknutseld, een kaart- of een bordspel gedaan.

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Kid@home voor meer informatie.
Vriendelijke groet, Annemieke Rutgers

LRK nr. 223054513


Mijn naam is Marjolein Willemsen. Ik woon met mijn man Harold en onze 3 tienerkinderen in Elst, op een boerderij.
Ik ben gastouder sinds 2003. Mijn gezin en ik willen onze gastkinderen gezellig laten meekijken op de boerderij, dus mee naar de koeien en de kalfjes, pony's voeren, meerijden op de tractor of shovel.
Een belangrijk doel bij onze opvang is, dat kinderen zoveel mogelijk zelf leren doen, vooral spelen. Daar is veel ruimte voor beschikbaar, zowel binnen als buiten.

Een ander belangrijk doel is, om onze gastkinderen in 4 jaar tijd te helpen ontwikkelen van baby tot fijne kleuter, die al veel heeft meegekregen van de normen en waarden die in onze samenleving belangrijk zijn. Wij denken aan luisteren naar elkaar, de ander met zorg en respect behandelen, maar ook tafelmanieren en elkaar begroeten.
Het allerbelangrijkste is, dat de kinderen graag bij ons komen, zodat de ouders met een gerust hart kunnen gaan werken!

LRK nr. 115209438  


Monique  Gerrits

Kievitshof, Elst


LRK nr. 466402491 

 

Anja Kolenbrander

Jonathan, Elst

LRK nr. 226537365 


Karin Weijers

Klaverkamp, Elst


LRK nr. 162152590

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram