Kid@home

Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Doornenburg?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260

Welkom bij Tante Pollewop Gastouderopvang!

Mijn naam is Sterrin Aarntzen, moeder van Puk (7) & Mees (5). Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Lex en al jaren werkzaam in de kinderopvang. Nu al weer 4 jaar werkzaam als gastouder in de Rijnstraat in Doornenburg en het is zo leuk!

Waarom Tante Pollewop gastouderopvang zo leuk is....?
Geheel verzorgd krijgen kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar bij mij de gelegenheid om te ontdekken, spelen, liefhebben, gek doen, dansen, zingen, bakken, knutselen, springen & rennen. Zodat ouders onbezorgd ergens anders bezig kunnen zijn.

Onlangs zijn wij verhuisd naar de Rijnstraat, waar de kindjes lekker veel buiten kunnen zijn. Met de enorme tuin, kunnen we lekker de laarsjes aan trekken en struinen, buiten zijn en genieten van alles wat buiten te bieden heeft!

Elke dag is voor mij weer een feestje om te mogen werken en doe dit met veel plezier en passie!

Ieder kind mag zichzelf zijn en hoort zich prettig en veilig te voelen. Dit is voor mij belangrijk. Verder ga ik regelmatig op stap naar de speeltuin, wandelen bij het kasteel, aardbeitjes halen bij de Beijer en nog zoveel meer...
Nieuwsgierig geworden? Kijk op Tante Pollewop gastouderopvang en neem gerust contact op. 

  LRK nr. 298755658  Hallo, mijn naam is 
Wendy Goris. Ik ben gastouder en woon op De van den Schuerenweg in Doornenburg en doe dat al vanaf 10 juni 2013. Daarvoor heb ik 3 jaar in de kinderopvang gewerkt als invalkracht.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen koekjes te bakken, naar de speeltuin en de kinderboerderij te gaan en om lekker te dansen op muziek. Maar ik geniet ook van rustig een boekje lezen of gesprekken met (en tussen) de kinderen.

Dagen waarop ik beschikbaar ben voor opvang zijn: dinsdag, woensdag en donderdag.
Voor meer info over mij kun je altijd een kijkje nemen op mijn facebookpagina.

LKR nr. 379178485