Kid@Home
Wie zijn wij?
Pedagogische visie
Wat doen wij?
Gastouders
Opvang
Downloads
Interessante links
Contact
Kid@home              Kinderopvang met aandacht!Gastouderbureau Kid@home

Wie zijn wij?

 

Gastouderbureau Kid@home

Kid@home is een gastouderbureau dat opgericht is in 2005. Wij bieden bemiddeling en begeleiding bij kinderopvang door gastouders.

 

Gastouders verzorgen kinderopvang aan huis voor maximaal 6 kinderen (inclusief eigen kinderen) van 0 tot en met 12  jaar. Dit omvat zowel de dagopvang voor het jonge kind als de buitenschoolse opvang voor de wat oudere kinderen.

 

Gastouderopvang vindt plaats in huislijke sfeer, welke een veilige en vertrouwde omgeving vormt. De kinderen worden opgevangen door een vaste gastouder, waarbij elk kind voldoende aandacht krijgt.

 

Kid@home vindt het belangrijk dat de gastouder zorgt voor goede opvang waardoor kinderen zich ‘kind aan huis’ voelen en dat er tijdens de gastouderopvang sprake is van een hoge mate van welbevinden.

 
  

Mogen wij ons even voorstellen?

  

Janet van Helden is de oprichter en tevens pedagogisch begeleider van gastouderbureau Kid@home. Zij heeft in Leiden pedagogiek gestudeerd en heeft daarnaast vele jaren als juf in het basisonderwijs gewerkt. Janet is 46 jaar en heeft zelf een dochter en een zoon; Silke van 17 jaar en Twan van 15. Janet werkt op maandag tot en met donderdag. Zij neemt met name het pedagogische en organisatorische deel op zich en begeleidt dan ook met veel enthousiasme kinderen en gastouders bij de opvang.

 

  

Anja Spee helpt Kid@home op maandag en donderdag met de administratie en boekhouding. Zij heeft haar eigen administratie-support bedrijf “Speer” en is hiervoor als officemanager bij een ander bedrijf werkzaam geweest. Anja is 53 jaar en heeft twee volwassen dochters en vier kleinkinderen Sara, Roos, Tim en Denn. Anja werkt sinds 2007 voor Kid@home en zij verzorgt met veel plezier een groot deel van de correspondentie, de facturatie en de boekhouding.   

 

 

Margreet van Osch is alweer 3 jaar werkzaam bij Kid@home als pedagogisch begeleider. Ze heeft opleidingen binnen de zorg en (ortho) pedagogiek gevolgd. Via de verslavingszorg, psychiatrie en gehandicaptenzorg nu vol enthousiasme werkzaam bij Kid@home.

Margreet is 39 jaar, moeder van een zoon van 10, een dochter van 8 en heeft regelmatig haar pleegdochter van 9 te logeren.

Als pedagogisch begeleider houdt Margreet zich o.a. bezig met kennismakings- en begeleidingsgesprekken. Samen met haar zal er worden gezocht naar een passend antwoord op uw vraag over de opvang.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Gastouderbureau Kid@home  |  info@kidathome.nl