Kid@Home
Wie zijn wij?
Gastouders
Opvang
Downloads
Interessante links
Contact
Kid@home              Kinderopvang met aandacht!Gastouderbureau Kid@home

Interessante links

 

 

 

 

Belastindienst Toeslagen

Op de site van Belastingdiens/Toeslagen vindt u informatie over de huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag voor particulieren.

 

BOinK

De Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang en peuterspeelzalen, is een landelijke vereniging die de positie van ouders in de kinderopvang ondersteunt en versterkt.

 

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 

 

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden (Vggm) behartigt de belangen voor de inwoners van de veiligheidsregio Gelderland Midden op het gebied van brandweer en volksgezondheid. 

 

Jan Pellegrom Organisatieadvies

Informatie voor gastouders over alles wat met belasting en aftrekbare kosten te maken heeft.

 

 

Kleurplaten

De site met heel veel kleurplaten, knutselplaten, puzzels en spelletjes.

 

MO-groep

In de MOgroep (Maatschappelijke Ondernemers Groep) bundelen ondernemers in Welzijn & Maatschappelijk Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang hun krachten. Zij profileren zich zelfstandig richting politiek en op maatschappelijke podia.

 

spectrum gelderland

Spectrum adviseert, traint, onderzoekt, maakt informatie toegankelijk en stelt kennis beschikbaar aan overheden en organisaties in Gelderland op het terrein van jeugdbeleid, maatschappelijke participatie en gemeenschapsvoorzieningen.

 

Speelzolder

De site waar voor kinderen en ouders alles te vinden is, kleurplaten, puzzels, spelletjes, knutselen, gedichten, verhalen, moppen en nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastouderbureau Kid@home  |  info@kidathome.nl