Kid@Home
Wie zijn wij?
Gastouders
Angeren
Arnhem
Bemmel
Doornenburg
Driel
Elst
Gendt
Haalderen
Huissen
Nijmegen-Noord
Valburg
Opvang
Downloads
Interessante links
Contact
Kid@home              Kinderopvang met aandacht!Gastouderbureau Kid@home

Huissen

 

Welke gastouders zijn er in Huissen?

 

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders er bij ons geregistreerd staan.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

 

Janet van Helden, Jvanhelden@kidathome.nl

Margreet van OschMvanosch@kidathome.nl

 

Telefoon: (0481)464386   

 


 

 

Lieve, enthousiaste en zorgzame gastouder met ruim 14 jaar ervaring!!! 

 

Bent u opzoek naar een lieve, enthousiaste en zorgzame gastouder met veel ervaring. Dan bent bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Suzan Daams en ik ben 37 jaar oud. Ik heb twee dochters van 10 en 6 jaar oud.

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Werken met kinderen vind ik geweldig, elk kind is anders en die uitdaging vind ik zo leuk! Daarom ben ik gastouder geworden in december 2013 in de nieuwbouwwijk Loovelden (Koningsboulevard). Ik bied opvang aan kinderen van de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00.

Ik bied activiteiten aan zoals knutselen, voorlezen, spelletjes en buitenspelen en ik ga als mogelijk is naar de kinderboerderij, het bos, speeltuin hulhuizen. En soms naar een speelhal.

Bij mij thuis kunnen de kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen.

Een plek waar een kind zich thuis voelt!

 

Veel liefs Suzan

LRKP nr. 204774949 


  

  

Mijn naam is Mijke Kraaijvanger en ik woon op de Endepoel (zilverkamp) in Huissen.
Ik woon hier samen met mijn vriend Erik, onze twee dochters (2007 en 2010), onze rode kater en twee konijnen.

Sinds oktober 2010 werk ik met veel plezier als gastouder.
Ik vang kinderen op in alle leeftijden (0 tot 12 jaar)
Dit doe ik op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 - 17.30 uur

Ik vind het leuk om allerlei dingen te doen met de kinderen, maar het belangrijkst vind ik dat ze hun eigen gang kunnen gaan. 

Spelen met het speelgoed wat voorhanden is, knutselen, lezen, dansen. Er is heel veel mogelijk.
Ook hebben wij een heerlijke, omheinde, tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen.

LRKP nr. 203641899 


 

 

Ik ben Marike Kupers 39 jaar en woonachtig in de wijk Loovelden (Trommelhof) in Huissen samen met mijn man en mijn zoon van 10.

 

Ik heb de spw 3 opleiding met succes afgerond en ben al 15 werkzaam in de kinderopvang. De laatste opleiding die ik heb afgerond is de opleiding Kaleidoscoop, deze is erop gericht om kinderen de wereld te laten ontdekken door te voelen, te kijken en hun zintuigen te gebruiken.

Ik knutsel graag met de kinderen en als het maar eventjes mogelijk is gaan we lekker naar buiten, in de omgeving zijn een aantal speeltuinen en ook een kinderboerderij waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en rennen. Vrij spel is uiteraard ook erg belangrijk dus ik kijk naar wat de kinderen op dat moment graag willen doen.

 

Ik hou van een open en eerlijke communicatie en ben enthousiast en flexibel in de opvangtijden.

Neem gerust contact op om kennis te maken en te kijken of het klikt.

 

Meer informatie en zie ook Marike's Gastouderopvang

 

LRKP nr. 727012137 


 

 

 

Mijn naam is Chantal Polcyn en ik woon op de Van Voorstraat in Huissen.

 

Ik heb zelf 2 kinderen van 12 en 5 jaar oud. Ik ben een geregistreerde en ervaren gastouder en doe dit werk al bijna 5 jaar met erg veel plezier.

Ik heb oppas kindjes van 3 maanden tot 10 jaar en heb ook voor al deze leeftijden speelgoed en spellen. Alles kan: een boekje lezen of knutselen of gezellig een spelletje doen.

Ik heb ook een bakfiets waar ik veel mee weg ga naar de kinderboerderij, of we gaan lekker spelen in het slingerbos.

 

Meer informatie  

LRKP nr. 759563019 


 

 

 

Mijn naam is Marethea van de Ree en ik woon op de Warmoezerij in Huissen.

 

Mijn gezin bestaat uit mezelf, mijn man Gerard en drie volwassen kinderen waarvan er twee het huis uit zijn.

 

Ik ben sinds 2008 gastouder. Verder heb ik ervaring als oppasmoeder vanaf de geboorte van mijn jongste dochter in 1992.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen te wandelen, eendjes te voeren, naar de speeltuin te gaan of lekker in onze tuin te spelen. In de tuin hebben we een speeltoestel, zandbak, speelhuisje en genoeg fietsjes en auto’s. 

LRKP nr. 142117584 


 

 

Mijn naam is Ati Smilda en ik woon op de Hoogland in Huissen, in een gezellige woning met uitdagende rommeltuin in de groene wijk Zilverkamp. Ik ben moeder van drie volwassen kinderen, die allemaal al het huis uit zijn.

 

Ik heb werkervaring als peuterleidster, maar ook als gastouder-aan-huis bij Kid@home en als pedagogisch medewerkster in de reguliere kinderopvang. Het peuterwerk en de dagopvang hebben mij altijd het meest aangesproken en ik werk het liefst zo kleinschalig mogelijk, om de kinderen mijn volle tijd en aandacht te kunnen geven. Als gastouder ligt mijn doelgroep voornamelijk bij de baby’s, peuters en kleuters.

 

Ik vind het erg leuk om samen met de kinderen creatieve activiteiten te doen, zoals knutselen en schilderen of om met zingen, beweging en muziek bezig te zijn. Ook vertellen en voorlezen doe ik graag. Verder probeer ik om elke dag even met de kinderen naar buiten te gaan. Buitenspelen, wandelen of een uitstapje maken horen erbij! Koken en tuinieren vind ik ook leuk om de kinderen aan te bieden en ik houd ervan om educatief bezig te zijn, als de gelegenheid zich voordoet. Maar er is ook meer dan voldoende gelegenheid tot vrij spel met al het leuke speelgoed, de spelletjes en fantasiematerialen die ik in huis heb!

 

Maak gerust een keer een afspraak om te komen kijken of stuur een mailtje voor meer informatie.

LRKP nr. 565875796 


 

 

 

Hallo! Mijn naam is Ellen van der Wolf en ik woon in Huissen op de Warmoezerij in de wijk Hofmeesterij. Ik ben getrouwd en wij hebben een zoon en een dochter die op zichzelf wonen.

 

Ik ben in 1998 begonnen als gastouder. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan. Als ik ze 's morgens met 'n lach binnen zie komen, dan kan mijn dag niet meer stuk. Samen maken wij er een gezellige dag van. Wij gaan leuke dingen doen zoals zingen, dansen, lezen en lekker knutselen. Als het even kan gaan wij ook buiten spelen in de tuin met alle fietsjes, stepjes, poppenwagen-tjes en nog veel meer. Dan maken ze 'n heel parcours door de hele tuin en hebben veel plezier.

 

Ons huis is voorzien van een aparte speelkamer (met sanitair en keuken) waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. Er ontbreekt hen aan niets. De ouders kunnen met 'n gerust gevoel naar hun werk gaan! Speelgoed is er voor alle leeftijden. Het geeft mij energie om de kinderen te zien opgroeien en te merken dat ze zich thuis voelen. Ik heb oppaskindjes in alle leeftijden (van 0 tot 12). De kinderen slapen boven op een eigen kamer, zodat ze elkaar niet wakker houden en zo hun volledige rust krijgen.

 

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Kid@home.

 

LRKP nr. 165223984 


  

  Mariusz Polcyn

  Van Voorstraat, Huissen

  LRKP nr. 768448049


 

 

  

 


  

  Anke Rikken

  Sabelhof, Huissen

  LRKP nr. 438122392

 

 

 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastouderbureau Kid@home  |  info@kidathome.nl